Schilder Zoetermeer geeft acht jaar garantie op schilderwerk, Zaal Schilderwerk

Zaal Schilderwerk voor de regio Zoetermeer en Den Haag, geeft acht jaar garantie.

Zaal Schilderwerk is een modern schildersbedrijf dat voornamelijk in de particuliere sector werkt. VVE's en bedrijven zijn wij ook van dienst.

Wij geven, recht toe recht aan, acht jaar garantie op schilderwerk.

Gewoon goed schilderwerk tegen een scherpe prijs.

Klanttevredenheid staat voorop. Nakomen van afspraken is vanzelfsprekend. Kennis van zaken en kwaliteit zorgen voor een lange levensduur van het verfsysteem. 

Alvorens tot uitvoering van de werkzaamheden wordt overgegaan kom ik op afspraak bij u langs. Het bestaande verfsysteem wordt met u geïnspecteerd en wordt het werk opgenomen, eventueel uit te voeren timmerwerk kan gelijk worden opgenomen. Tevens kunt u uw wensen kenbaar maken, zoals bijvoorbeeld te gebruiken kleuren en tijd van uitvoering. 

Schilderwerk Zoetermeer met acht jaar garantie

Offerte op maat

Uiteindelijk wordt op basis van het bezoek een offerte opgesteld. In de offerte worden de werkzaamheden omschreven en de aanneemsom inclusief materiaal en steigergebruik vermeld. Tevens worden de te gebruiken materialen vermeld, de kleuren, en de periode waarin de werkzaamheden plaatsvinden. Eventueel overige uit te voeren werkzaamheden en nadere afspraken worden vermeld. 

Als verfsysteem wordt gebruik gemaakt van Boonstoppel-verf. Een kwalitatief zeer hoogwaardig professioneel product. Dit product geeft een optimale bescherming met een mooie volle uitstraling. Ook werken we met Sigma allure en Sikkens SB en DX. Overtuig u zelf en vraag een offerte aan bij Schildersbedrijf Zaal in regio Zoetermeer en Den Haag.

Vraag een offerte aan

De Betere Schilder

Wij zijn er trots op dat we het kwaliteitskeurmerk 'Betere Schilder' mogen voeren. Dat keurmerk wordt alleen toegekend aan gediplomeerde vakschilders die een constante hoge kwaliteit leveren en hun klanten volledige zekerheid en garantie bieden. Om de Consumentenbond te citeren: 'Kies voor zekerheid, kies voor een erkend Betere Schilder!'

Wist u dat de belastingdienst u ook nog aardig tegemoet kan komen als u uw huis laat schilderen? Bij het afsluiten van een hypothecaire lening voor uw binnen- en buitenschilderwerk zijn de kosten namelijk aftrekbaar. En indien uw huis ouder is dan twee jaar betaalt u slechts 6% BTW.

Ik kan me voorstellen dat er veel vragen opborrelen ten aanzien van het laten uitvoeren van uw schilderwerk. Aarzelt u niet en neem gerust contact met ons op voor een informatief gesprek. U mag ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Neem contact op