Schilder Zoetermeer geeft acht jaar garantie

Buitenschilderwerk met acht jaar garantie

Een mooi geschilderd huis is een lust voor het oog, maar schilderwerk is als eerst nodig om het hout te beschermen tegen de invloeden van het weer. Als schilderwerk te lang op zich laat wachten, wordt de laagdichte te dun en is het systeem niet meer waterdicht. Het hout wordt dan nat en de resterende verflaag laat los. Als het hout kaal wordt, gaat de levensduur van het kozijn sterk achteruit.

Hout op daken en onderdorpels hebben extra te lijden onder de inwerking van de zon en regen en verdienen daardoor extra aandacht. Alvorens met de werkzaamheden wordt begonnen wordt de vochtigheid van het hout gecontroleerd.

Na een goed uitgevoerde schilderbeurt is het hout voor een langere tijd goed beschermd.

Voor mooi en duurzaam schilderwerk bent u bij schildersbedrijf Zaal op het juiste adres.
Wij geven acht jaar garantie op het schilderwerk.

den haag schilder

Schilderwerk binnen

Een frisse verflaag in een nieuwe kleur laat uw interieur opnieuw spreken. Zaal Schilderwerk besteedt veel zorg aan het schilderen van uw houtwerk, wanden en plafonds. Zowel verf-technisch als esthetisch zorgen wij voor het mooiste en beste resultaat.

Vocht- en hechtingsproblemen worden opgespoord. Deuken en scheuren worden dichtgezet en kitnaden worden hersteld.

Diverse glansgraden zijn mogelijk. Een moderne maar ook een klassieke uitstraling is mogelijk.

Bij machinaal schuren wordt er altijd met stofafzuiging gewerkt. Uw woning of kantoor wordt zo schoon mogelijk gehouden zodat u zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden.

den haag schildersbedrijf geeft acht jaar garantie

Houtrotreparatie

Bij gedeeltelijke aantasting van een kozijn is het vaak niet nodig het gehele kozijn te vervangen, zodat een forse besparing te realiseren is. In veel gevallen kan volstaan worden met een plaatselijke reparatie van het kozijn.

Het aangetaste hout wordt verwijderd zodat geen verdere aantasting kan plaatsvinden. Het vrij gekomen gezonde hout wordt gefixeerd. Bij kleine scheuren en gaten is een reparatie met een speciaal reparatiemiddel dicht te zetten. Bij grotere reparaties wordt een nieuw stuk hout in het kozijn gemaakt.

Na deze reparatie kan het hout op de gebruikelijke manier worden geschilderd.

De reparaties hebben een levensduur van tien jaar.

Wij zijn repair care gecertificeerd.

den haag schilder

Behangen

Behang
Behangwerk wordt egaal en strak verwerkt. Zo nodig wordt het bestaande behang verwijderd en de muren behangklaar gemaakt.

Vliesbehang
Vliesbehang is dikker en sterker dan gewoon behang. Doordat het dikker is worden scheuren en oneffenheden minder zichtbaar. Indien na het aanbrengen kleine krimpschuren in de muren ontstaan blijven die in tegenstelling tot gewoon behang meestal onzichtbaar.

Glasweefsel
Glasweefsel in veel dessins te koop. Daarnaast is het leverbaar van fijnvormig tot grof. Glasweefels is in alle kleuren te sauzen en ook afwasbaar.

den haag schilder

Sauzen

Op wanden en plafonds kunnen veel kleuren worden aangebracht. Daarbij kan rekening gehouden worden met specifieke gebruiksdoel einden. Sauswerk is naast decoratief ook beschermend voor de woning. Naast een matte uitstraling kan ook zijdeglans gesausd worden.

Ook schimmelwerende afwerking en een afwasbare afwerking is mogelijk. Door het gebruik van speciale latex en rollers is een nagenoeg gladde (zonder rollerslag) afwerking mogelijk.

Naast verwerking met een roller kunnen speciale latexen ook met een platte kwast worden aangebracht waardoor een meer speels effect ontstaat in een kleur.